onsdag den 22. januar 2014

LIDT OM VORES BESØG PÅ ØERNE

I dag skriver vi d. 22. Jan de sidste dage er gået hurtigt, vi er tidlidt oppe og skalskynde os at blive færdige til afgang, og så in på land.
Mandag anløb vi Puerto Rico kl. 15, hvor vi var på en spændende og informativ travetur rundt i den gamle bydel og nogle af de gamle fæstninger, Jørgen skriver mere om dagen, når vi nu skal have et par dage på skibet, desværre er der ikke så ofte netforbindelser på skibet,min egen forbindelse, og skibets er dyrere end min på denne rejse.
Tirsdag anløb vi St. Tomas kl. 8 med landgang kl. 8.30, også her en pragtfuld rundvis dog denne gang i taxier med guide og dansk på den ene, vi kørte nok omkring et par timer med flere hold på forskellige sider af øen. Det var rigtig spændende at se alle de historiske bygninger fra den danske tid og høre om dengang og tiden siden de blev solgt og til i dag. Jørgen steg af den sidste halvdel af turen, og godt for ham, da resten var noget krævende op og ned af meget ujævne gader, trapper og smøger. Jørgen skriver sikker også mere her om.
I dag onsdag er vi på St. Martin her kunne jeg komme på netcafe`, vi anløb i løbet af natten p.g.a. en syg med passager, men det ar ikkeindvirken på vores tid i land, vi kom ind med en vandtaxi og så igen en travetur og meget infomation - historie om øen, rejselederen har sat sig rigtig godt ind i stederne, det er dejligt for os. Jørgen gik lidt tidligt ned og fandt sig en skyggefuld plads ved stranden, måske han også har været ombord og finde badetøjet frem til en tur i vandet.
Der er rigtig mange ting at beskæftige sig med på skibet, og en hel del underholdning som teater, musik og sang, og meget andet gejl. Og masser af pools og diverse barer samt solsenge, forskellige udendørs spil er der også nogle af.
Til morgenmad er der intet der mangler og dr er et sted med Brunch meget fint, og så dæk 14 hvor man selv går rundt og finder det man lige har lyst til, næsten det samme som ved Brunch bare ikke så stilfuldt, men super hyggeligt begge dele.
Til aften spiser vi for det meste i en resturant med fin servering og vinkeepere, fint skal det være, bare så super hyggeligt, et par af aftenerne er det i stiveste puds med jakke for herrerne og pynte kjoler for damerne, virkelig hyggeligt.
Jørgen vil skive meget mere i løbet af de næste dage om det hele.
Jeg skriver på en dagbog, og dr vil også komme flre billeder ind efterhånden
Ha' det godt hjemme i sneen, her har mellem 25 -35 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar