lørdag den 25. januar 2014

SKIB OG SEJLTUR

Skibet er jo som krydstogt skibe er flest kæmpestore med plads til godt 3000 passagerer og halvt så mange besætningsmedlemmer. Barer, mindst 6 restauranter, kasino, butikker, hospital, soldæk og et par svømmebassiner, og boblebade.


Før afsejlingen redningsøvelse hvor alle skulle møde ved deres mødested i tilfælde af evakuering (muster station). To par aftener middag iført pænt tøj. Ellers al m. tøj, dog lange bukser og skjorte, evt. poloshirt.



Når man går ombord på sådan et godt 300m. stort krydstogtskib bliver man indlemmet i en stor organisme med andre spilleregler. Kaptajnen bestemmer hvad klokken er uanset hvor tidszonerne præcis skifter. Penge er et ukendt betalingsmiddet. Man har sin kakytsnøgle i form af plastikkort, der er også indkodet et billede, så når det sættes i en computer kan de se at jeg er mig. Dette kort er så også betalingskort på hele rejsen i barer, specialrestauranter, og til drikkevareri hovedrestauranten. Dog er drikkepengerigtig Cash.




Hele tiden aktiviteter, musik dans zumba, teater, kunstauktion, fotografering, vinsmagning, sansekonkurrence. Jeg har ikke nået det hele og har ingen intention om at nå det. jeg insisterer også på at holde ferie. Lene løber, cykler og går med naboen, så hun er altid væk når jeg skal bruge hende. Men jeg tror at hun nyder turen  


Nu er det sidste dag på havet. I morgen afmønstrer vi i Miami og skal ud i Everglades sumpen med luftbåde og se noget af Miami  bl. a. et moderne arkitektonisk område ( novoi art èlign).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar